ΕΝΑ ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Λέων,

Στοιχείο: φωτιά

Ποιότητα: σταθερό ζώδιο

Χρώμα: κόκκινο, πορτοκαλί, χρυσό

Τυχερή πέτρα: μάτι της τίγρης, αμέθυστος

Ο Λέων γεννήθηκε την στιγμή που ο ήλιος έκανε την πρώτη έκρηξη σαν αστέρι δηλαδή μια μάζα φωτιάς σε όλο το πλανητικό σύστημα μας. Δημιουργός του ουρανού και του φωτός έδωσε φως μέσα απ’ την φωτιά του σε όλα τα πρωτόζωα και ξεκίνησε η διαδικασία της ζωής μέσα απ’ αυτόν. Είναι η προσωποποίηση της ζωής, αφού ο ήλιος είναι αυτόφωτος ενώ οι άλλοι πλανήτες είναι ετερόφωτοι, αντλούν ενέργεια από τον Θεό Ήλιο – Λέοντα.

Ένας αιγυπτιακός μύθος λέει ότι ο ήλιος δημιουργήθηκε απ’ το σύμπαν όταν το σκότος κυρίευε τα πάντα και ήρθε το πρώτο φως της μέρας για  να βλέπουν τα λιοντάρια το νερό του Νείλου και να ξεδιψάσει η αγέλη τους. Θεωρούνται τα πρώτα ζώα που είδαν το φως του ήλιου και έτσι έγιναν και οι εκπρόσωποι του.

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου. Η δύναμη του μεγάλη όπως και η καρδιά του. Προσπαθεί συνεχώς να δημιουργήσει ομορφιά, φινέτσα και δύναμη μέσα στον ζωδιακό κύκλο. Τόσο οι άντρες όσο και οι  γυναίκες του ζωδίου διακρίνονται για τη δύναμη και τη φινέτσα τους. Βασικό τους μειονεκτήματα είναι ο εγωκεντρισμός και ο άμεσος θυμός τους.

Σαν βασιλιάς δίνει την ζωή του για ότι αγαπάει αλλά θα πρέπει να είναι καλά μέσα του για να μπορεί να προσφέρει τα πάντα. Αν τον προσβάλουν θα βρει τον τρόπο να επιτεθεί και να κάψει τα πάντα αφού ξέρει ότι η δυνατότητα του είναι μεγάλη. Έλκεται από τους καλούς τρόπους, δεν φοβάται και ξέρει να σέβεται, ακόμη και τους αντιπάλους του.

Τα Λιονταράκια το καλοκαίρι τα βρίσκει με μεγάλες αλήθειες και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.  Δώστε σημασία στα ερωτικά σας σχέδια και δεν θα βγείτε χαμένοι. Η ζωή σας θα έχει επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και στον αισθηματικό τομέα. Μη ξεχνάτε να δίνετε σημασία στα θέλω σας χωρίς ενοχές και τύψεις και θα δείτε όλα τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα. Άλλωστε το 2020 είναι μια χρονιά γεμάτη με απρόοπτα και γεγονότα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και φυσικά πάντα θα έχετε επιτυχίες αλλά και ξεκαθάρισμα.

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *