ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

Μια μοναδική μουσική βραδιά χάρισε ο Χρήστος Θηβαίος σε όλους όσους παρευρεθήκαν στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη. Μας παρουσίασε τις καλύτερες στιγμές του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο νησί” και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα. Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου, περιλάμβανε ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας, τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά, στο club του Μύλου, όπου ο καθένας από εμάς ταξίδεψε με τη μουσική και τα τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου στον έρωτα και στη ζωή, με τις ομορφιές και  τα πάθη της. Μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του ανακαλύψαμε μια κουβέντα παρηγοριάς, μια κρυφή ελπίδα, έτοιμη να φωτίσει ξανά τις ζωές μας.

Μαζί του στο πιάνο ήταν ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου (από τους Mode Plagal). Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές.

Μόνο στο Mylos Club Thessaloniki, στον πολυχώρο που χρόνια τώρα, έχει χαράξει τη δική του πορεία στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Κανέλλα Κληματσίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *