ΤΑ ΖΏΔΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΊΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ..

Κριός… Ο μήνας φέρνει πολλές ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας, για άνοδο και εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε ακόμη και να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια οικονομικά χάρη στις καλές κινήσεις που κάνετε στον εργασιακό τομέα. Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα αλλά γρήγορα θα τα ξεπεράσετε. Δώστε σημασία σε συνεργασίες και μην παίρνετε πάνω σας πολλά φορτία. Ερωτικά, θα έχετε ωραίες στιγμές χαλάρωσης και μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή οι αδέσμευτοι, αλλά και το επόμενο βήμα οι δεσμευμένοι.

Ταύρος… Ο Σεπτέμβρης φέρνει χαλάρωση σε επαγγελματικό επίπεδο και πρέπει τα νέα σας σχέδια να τα δείτε από μια άλλη πλευρά για να μπορέσετε να κάνετε καλύτερη την επαγγελματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες πολλές και διαφορετικές με σκοπό να έρθετε ποιο κοντά στην επιτυχία αλλά και την οικονομική άνοδο. Οικονομικά, υπάρχουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο με τα έκτακτα έξοδα τα οποία προκύπτουν μέσα στον μήνα. Ερωτικά, θα δείτε διαφορά μεγάλη και αλλαγές έρχονται να σας τονώσουν το ηθικό σας, κυρίως οι αδέσμευτοι που λίγο κουραστικό ήταν το καλοκαίρι για εσάς. Οι δεσμευμένοι προσέξτε λίγο τον μήνα αυτό μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την εξέλιξη του δεσμού σας και προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφό σας.

Δίδυμος… Ο μήνας φέρνει πολλές υποχρεώσεις και δυνατές επιλογές. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την εξέλιξη σας μέσα απ’ την καλή επικοινωνία και την εξαιρετική σας αύρα που σας οδηγεί να κατακτήσετε την κορυφή  με περίσσια άνεση. Οικονομικά, κάντε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας αρκεί να βάλετε σε σειρά προτεραιότητας κυρίως τις έξυπνες αγορές σας. Μετά τις 12 του μήνα όλα στρώνουν κυρίως στον οικονομικό τομέα. Ερωτικά, η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και πολλές αλλαγές έρχονται στον ερωτικό τομέα κυρίως για τους αδέσμευτους που έχετε ανάγκη να ξεφύγετε πνευματικά και ψυχικά μέσα από τον έρωτα. Οι ευκαιρίες πολλές και όλες αξιόλογες. Οι δεσμευμένοι δώστε χώρο και χρόνο στον δεσμό και στο ταίρι σας και ενθαρρύνετε τον ερωτικό σας σύντροφο για να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια χάρη στην δύναμη της επικοινωνίας και της αγάπης.

Καρκίνος… Αν και ο μήνας φέρνει πολλές υποχρεώσεις και δυνατές επιτυχίες εσείς έχετε βάλει μπρος νέα σχέδια τα οποία ευνοούνται μέσα στον μήνα πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο. Άνοδος έρχεται και πολύ κούραση και θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο για να μπορέσετε να απολαύσετε και εσείς τις επιτυχίες σας. Οικονομικά, έρχονται καλές ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας και οι αγορές σας γίνονται με βάση σχεδίου. Ήρθε η στιγμή που τα οικονομικά σας αλλάζουν και μπορείτε να δείτε διαφορά από την περίοδο του καλοκαιριού, που λίγο σας κούρασε σ’ αυτόν τον τομέα. Ερωτικά, είστε λίγο μπλοκαρισμένοι.  Οι δεσμευμένοι προβληματίζεστε για το πώς θα πάει παρακάτω ο ερωτικός σας δεσμός. Προτού πάρετε όμως  αποφάσεις δώστε ευκαιρίες και με διάλογο όλα θα λυθούν. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές μέσα από την κοινωνική σας ζωή, η οποία είναι στα ύψη. Δεν αποκλείεται μια φιλία να εξελιχθεί σε έρωτα.

Λέων… Ο ήλιος στην παρθένο φέρνει αλλαγές και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και από δω και μπρος θα έχετε αυτό που επιθυμείτε μιας και ο μήνας κρύβει εκπλήξεις και μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις επαγγελματικές σας προτάσεις. Λαμπρό μέλλον από δω και μπρος και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας. Οικονομικά, αν και είστε μια πάνω μια κάτω, οι λύσεις έρχονται και μπορείτε να πάρετε μια ανάσα μετά τις 12 Σεπτεμβρίου. Δώστε σημασία στα έξοδα σας και γενικά να είστε προσεκτικοί. Ερωτικά, οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον σας χωρίς ενοχές και τύψεις. Τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής. Οι αδέσμευτοι  να είστε προσεκτικοί πάντα στις κινήσεις σας γιατί μέσα σε πολλές ευκαιρίες κρύβεται και μια σχέση που δεν σας ταιριάζει, ενώ ένα καλό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον περίγυρο σας θα σας οδηγήσει στην τέλεια σχέση.

Παρθένος… Ο ήλιος στο ζώδιο σας φέρνει πολλά στην επιφάνεια της ζωής σας. Αλλαγές έρχονται και φεύγουν από πάνω σας πολλά φορτία. Σε επαγγελματικό επίπεδο ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς καμία φοβία. Οικονομικά, θα υπάρξουν αλλαγές και μπορείτε να μπείτε σε μια σειρά επιτέλους. Ερωτικά, θα δείτε διαφορά οι αδέσμευτοι του ζωδίου και ευκαιρίες για εξέλιξη. Ερωτικές γνωριμίες έρχονται για εσάς και αξιόλογες προτάσεις. Οι δεσμευμένοι προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί τα νεράκια θα υπάρχουν. Είναι περίοδος για επισημοποίηση του δεσμού σας όπως το θέλετε εσείς αλλά προσοχή στην επικοινωνία σας.

Ζυγός… Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον επαγγελματικό τομέα και να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Η επιτυχία θα έρθει από ομαδικές προσπάθειες και καλές συνεργασίες. Η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Οικονομικά, δώστε σημασία στα απλά αυτόν τον μήνα γιατί θα προκύψουν και έκτακτα έξοδα πλην των παγίων εξόδων. Δώστε σημασία στις έξυπνες αγορές και σε ποιο οικονομικές λύσεις. Γενικά θα είναι μήνας λίγο δαπανηρός. Ερωτικά, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις με τον σύντροφό σας ως προς την εξέλιξη σας. Μετά τις 15 του μήνα θα σας δώσουν την δυνατότητα οι πλανήτες να κάνετε καλύτερη την ζωή σας. Οι αδέσμευτοι με τόσες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, πρέπει να είστε προσεκτικοί προς αποφυγήν επιλογής λάθους συντρόφου. Να είστε από δω και μπρος ποιο επιλεκτικοί στις επιλογές σας.

Σκορπιός… Ο μήνας φέρνει τα πάνω κάτω στην δουλειά με την καλή έννοια. Έρχονται καλές ανατροπές με σκοπό την επιτυχία σας. Δώστε σημασία στις καλές συνεργασίες σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Νέα σχέδια ευνοούνται προς όφελος σας χωρίς εμπόδια και κόπο. Οικονομικά, έχετε μεγάλη διαφορά από το καλοκαίρι, το οποίο βγήκε πολύ δαπανηρό σε μετακινήσεις και άλλα έξοδα. Τώρα με την κατάλληλη οικονομία στρώνουν όλα στο ταμείο σας. Ερωτικά οι δεσμευμένοι πρέπει να δείτε την σχέση σας με άλλο μάτι. Δώστε νέα πνοή στον δεσμό σας μέσα απ’ το μεγάλο πάθος σας. Οι αδέσμευτοι έχετε επιτυχίες αλλά θα σας κουράσει λίγο η επιλογή μιας και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν είναι όλες αξιόλογες.

Τοξότης… Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας που φέρνει αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφήσατε πίσω συνεργασίες που δεν σας ταιριάζουν και από δω και μπρος θα έχετε τις κατάλληλες ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές και άνοδο. Όλα πάνε βάση σχεδίου και θα δείτε διαφορά μεγάλη μετά τις 12 του μήνα. Οικονομικά, θα πρέπει προσέχετε άσκοπες αγορές και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Στα οικονομικά σας αλλάζουν όλα προς τα τέλη του μήνα και μπορείτε να πάρετε μια ανάσα. Ερωτικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο τον ερωτικό σύντροφό σας και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς ενοχές και φοβίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να σκέφτεστε το να μπείτε σε μια σχέση, μια και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και διαφορετικές. Πάρτε την βοήθεια των καλών φίλων σας για να επιλέξετε.

Αιγόκερως… Ο μήνας σας δίνει χαρές και δυνατές συγκινήσεις μέσα στον επαγγελματικό τομέα. Έχετε νέες ιδέες και προτάσεις για εξέλιξη μέσα στην εργασία σας. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας και κρατώντας τους άσσους στο μανίκι σας θα έχετε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Η οικογένεια σας στηρίζει και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς καμία βιασύνη. Η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Οικονομικά, θα έχετε την δυνατότητα να κινείται το χρήμα όπως το θέλετε εσείς αλλά προσοχή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου σε έκτακτα έξοδα για να μην βγείτε εκτός προγράμματος. Η εύνοια είναι καθ’ οδόν. Ερωτικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου έχετε ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον ερωτικό σύντροφο σας και νέα σχέδια ευνοούνται, πρέπει όλα να γίνουν με σωστό διάλογο και ηρεμία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά θα πάρετε αποφάσεις στα τέλη του μήνα για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Υδροχόος… Ο μήνας φέρνει πολλές ευκαιρίες και υποχρεώσεις. Θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των πόρων σας χωρίς να κουράζεται τον εαυτό σας. Επαγγελματικά είστε προσεκτικοί σε κάθε βήμα και βάζετε θεμέλια παντού και μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές επιτυχίες. Αφήστε πίσω τοξικούς ανθρώπους και συνεργάτες. Οικονομικά, μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας χωρίς πολλά έξοδα. Γενικά ο μήνας φέρνει πολλές υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρίες για αύξηση του ταμείου. Ερωτικά, οι δεσμευμένοι θα κάνετε πολλές συζητήσεις με τον σύντροφό σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια, γιατί η αγάπη σας είναι μεγάλη και έχει ουσία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που σας έχει πάρει τα μυαλά και θα καταλάβετε ότι το μυστικό σας όπλο είναι η γοητεία και η επικοινωνία σας. Πολύ απλά, λαμπρό μέλλον ερωτικό.

Ιχθύες… Ο ήλιος απέναντι σας σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά. Μέσα στην επαγγελματική αποκατάσταση της ζωής σας, αλλαγές έρχονται και φεύγουν επιτέλους παλιές υποχρεώσεις και καταστάσεις που σας άφηναν πίσω. Επαγγελματική άνοδος έρχεται και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να κάνετε καλύτερη την ζωή σας. Οικονομικά, έρχονται αλλαγές για να ηρεμήσετε από το δύσκολο αυτό καλοκαίρι που περάσατε. Λίγη οικονομία δεν βλάπτει και πρέπει τον Σεπτέμβρη να εστιάσετε σε σοβαρές αγορές. Ανάσα θα πάρετε από τις 17 Σεπτεμβρίου. Ερωτικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας για να εξελιχθεί καλύτερα ο δεσμός σας. Το σύμπαν ευνοεί τα τολμηρά ζευγάρια, επομένως έχετε καλές ισορροπίες από δω και μπρος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να σκέφτεστε το γεγονός να μπείτε σε μια σχέση μιας και οι γνωριμίες πέφτουν βροχή. Δώστε σημασία στις καλές εμφανίσεις και στις σοβαρές προτάσεις.

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *