ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΤΩΝ “ΜΠΛΕ”…

Συνέντευξη με την Τζώρτζια του συγκροτήματος των Μπλε….

Απόγευμα καλοκαιριού στον αίθριο χώρο του Μύλου, στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ. Το συγκρότημα ‘Μπλε’ κάνει τον συνηθισμένο έλεγχο του ήχου. Μόλις τελείωσαν η τραγουδίστρια των Μπλε, Τζώρτζια περιφέρεται στον χώρο και με ένα μεγάλο χαμόγελο δεν χαλάει χατίρι στο προσωπικό του Μύλου να βγουν φωτογραφίες. Και τότε βλέπει εμένα μπροστά της που αντί για φωτογραφία να της ζητάω να μου απαντήσει σε λίγες ερωτήσεις.

Χωρίς ίχνος έπαρσης και με το χαμόγελο να παραμένει ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της δέχτηκε… Είχε μία άνεση και μια αμεσότητα που με εξέπληξε. Με τον τρόπο της κατεύνασε και με το δικό μου άγχος, μιας και ήταν η πρώτη φορά που καθόμουν σε μια συνέντευξη από την πλευρά αυτού που έθετε τις ερωτήσεις. Ρώτησα πριν ανοίξω το μαγνητοφωνάκι αν θέλει να τις πω τις ερωτήσεις για να προετοιμαστεί ως προς τις απαντήσεις της και με ένα μεγάλο χαμόγελο μου απάντησε “Όχι shout me”.

Αυτό ήταν…. Άρχισα την ηχογράφηση και η συνέντευξη έγινε μία συζήτηση με όλα τα απρόοπτα που θα μπορούσαν να προκύψουν… Με λίγη φασαρία για να θυμίζει ότι βρισκόμαστε σε συναυλιακό χώρο, με πολύ χιούμορ μα και εξωτερικές παρεμβάσεις θαυμαστών, κλείσαμε την συνέντευξη με το ίδιο χαμόγελο όπως ακριβώς αρχίσαμε… Δε θα μπορούσα βέβαια να μην παρακολουθήσω τη συναυλία, ενός συγκροτήματος που αποτύπωσε το δικό του στίγμα στο χώρο της μουσικής.

Με εξέπληξε το πάθος της Τζώρτζια, ο δυναμισμός και η ενέργεια που έβγαζε στην σκηνή μα και η θεατρικότητά της (να μου επιτρέψετε τον όρο). Ενώ τραγουδούσε είχε μετατρέψει όλο της το σώμα σε μια μαριονέτα και με έντονες κινήσεις σαν μία επαγγελματίας ηθοποιός ή χορεύτρια (δεν μπορούσα να ξεχωρίσω). Μετέφερε την ενέργεια της στο κοινό προσφέροντας μια εικόνα μαγική.

Όλο το συγκρότημα ήταν καταπληκτικοί δείχνοντας πόσο δεμένοι είναι εντός μα και εκτός σκηνής, ένα σύνολο καλλιτεχνών όπου παίρνουν από το κοινό συναισθήματα και τα επιστρέφουν απλόχερα, καταθέτοντας όμως πάντα κι ένα κομμάτι από την ψυχή τους!

Κορεξιανός Νίκος

Ηθοποιός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *