ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Υποτροφία

Το Ωδείο Βορείου Ελλάδος προσφέρει μια ετήσια υποτροφία για το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας, για μαθητές από 6 έως 7 ετών.

 «Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένα σπίτι που από  μέσα  του ακουγόταν μελωδίες και τραγούδια! Το σπίτι αυτό το λέγανε πεντάγραμμο και βρισκόταν μέσα σε έναν πανέμορφο κήπο.
Στους ορόφους του κατοικούσαν οι 7 νότες της μουσικής!
Οι ιστορίες τους αστείες, γεμάτες κέφι, παιχνίδι, χαρά και αγάπη. Η κάθε μέρα τους μοναδική,  συναρπαστική, ξεχωριστή.
Ο κόσμος τους μαγευτικός, παραμυθένιος, όπως ακριβώς και ο κόσμος της μουσικής!

Έτσι εμείς τον γνωρίζουμε στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος» !

 

Όροι Συμμετοχής

  1. Κάνετε Like στη σελίδα του εοε Arts στο Facebook, https://www.facebook.com/eoearts
  2. Κάνετε Like στη σελίδα του Ωδείου Βορείου Ελλάδος στο Facebook, https://www.facebook.com/OdeioVoreiouEllados
  3. Κοινοποιείτε τη δημοσίευση του διαγωνισμού.
  4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 27/09/2020, ο τυχερός/ή μαθήτρια θα επιλεγεί με κλήρωση και θα ανακοινωθεί την επόμενη ημέρα στη σελίδα του εοε Arts και του Ωδείου Βορείου Ελλάδος.

 

ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
78 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
3 ΧΩΡΟΙ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
3 ΓΕΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
700 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
90 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Το Ωδείο Βορείου Ελλάδος, είναι ο μεγαλύτερος μουσικός εκπαιδευτικός οργανισμός της βόρειας Ελλάδας. Λειτουργεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης από το έτος 1942,  καθιερώνοντας την δυναμική του παρουσία στον κόσμο της μουσικής επί 78 χρόνια. Ιδρυτής υπήρξε ο Ιωάννης Μητσόπουλος του Δημητρίου και σήμερα συνεχίζουν οι απόγονοί του.

Με πορεία 78 χρόνων, στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, με όνομα βαρύ σαν ιστορία, με εκατοντάδες απόφοιτους, με καθηγητές – παιδαγωγούς, με σεβασμό και αγάπη για την πόλη μας, την κοινωνία και το παιδί, προσπαθούμε να δημιουργούμε καλούς μουσικούς, καλούς ακροατές μα πάνω απ’ όλα καλύτερους και πολυσήμαντους ανθρώπους.

Στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος, οι έννοιες παιδεία και καλλιέργεια έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τις έννοιες γνώση και μόρφωση. Αν η γνώση και η μόρφωση είναι δύναμη, η παιδεία και η καλλιέργεια είναι η ολοκλήρωση του ανθρώπου.

Στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος, λειτουργούν όλες οι σχολές και τάξεις που οδηγούν στην χορήγηση κρατικού αναγνωρισμένου πτυχίου: πιάνου, εγχόρδων, πνευστών, κιθάρας, κρουστών, ανωτέρων θεωρητικών, Βυζαντινής μουσικής, τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής και μουσικής προπαιδείας για μικρές ηλικίες, τμήμα προετοιμασίας για τη Μουσικολογία καθώς επίσης και το νέο τμήμα σύγχρονης μουσικής Jazz – Rock, με την ίδρυση της Modern Music Foundation Northern Greece Academy, τμήμα Musical και τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής.

Αναπτύσσει επίσης σειρά άλλων δραστηριοτήτων: Ενδεικτικά, αναφέρουμε τον κύκλο θερινών εντατικών μαθημάτων, τους Διεθνείς Μουσικούς Μήνες, τους πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς, τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, τις μουσικές κατασκηνώσεις, τις Χριστουγεννιάτικες «Συναυλίες Αγάπης» των οποίων τα έσοδα διατίθενται για υποστήριξη κοινωφελών ιδρυμάτων.

 

Εθνικής Αντιστάσεως 16, Καλαμαριά  Τηλ.: 2310.422885 , 2310.422742

Εγνατία 115 (διπλα στην Καμάρα) Τηλ.: 2310.262244 , 2310.269922

Παύλου Μελά 25,(κεντρική πλατεία) Εύοσμος, Τηλ: 2310.760778

Περισσότερες πληροφορίες : https://www.conservatoire.gr/

 

One thought on “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *